Handelsbetingelser

Bestilling
Når kunden har afgivet sin ordre, modtages en bekræftelse pr. mail. bemærk leveringstiden kan variere.

Pris og betaling
Hos dorthehybel.dk har kunden mulighed for at betale med følgende korttyper:

Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover og Diners Club.

Alle priser på dorthehybel.dk er inkl. moms, men inkluderer ikke porto samt fragt.

Fragt og levering i Danmark.
Da alle produkter er håndlavet, kan der forekomme længere leveringstid på op til 4 uger. Såfremt varen er på lager, sender vi inden for 7 arbejdsdage. Skal varen derimod produceres, vil kunden modtage besked pr. mail om hvor lang leveringstid der kan forventes.

Levering af varer fra dorthehybel.dk anses for sket, når kunden har fået varen udleveret. Bestillingerne sendes med GLS eller Post Danmark, hvis ikke andet er aftalt særskilt mellem køber og dorthehybel.dk

Kunden kan også vælge at afhente dine varer på værkstedet efter aftale.

Levering uden for Danmarks grænser sker kun efter særaftale om pris for levering i samråd med kunden.

Hvis kunden modtager en pakke eller pakkens indhold er beskadiget, så bevar venligst hele pakkens indhold i original emballage og kontakt mig på info@dorthehybel.dk inden for 7 hverdage. Er varen ikke i original emballage, mister kunden retten til erstatning.

Reklamation
I overenstemmelse med købelovens regler ydes kunden, som forbruger 24 måneders reklamationsret. Hvis der ønskes at reklamere over et modtaget produkt, sendes én mail med beskrivelse af fejlen til info@dorthehybel.dk

Fortrydelsesret
Der ydes 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag kunden modtager varen. Fortrydes købet, skal der underrettes på mail  til info@dorthehybel.dk herom. For at modtage købs beløbet må varen ikke være taget i brug.  Ved returnering er kunden ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind og kunden vil bærer risikoen for transport af varen. Du skal selv afholde de omkostninger , der er forbundet med returneringen.

Bemærk vi modtager ikke returpakker sendt pr. efterkrav.

Returnerings adresse:
Præsthøjvej 9
3300 Frederiksværk

Forbehold og ansvarsfraskrivelse
vi tager forbehold for evt. afgiftændringer, pris, korrekturfejl og tekniske fejl.

vi har ikke ansvar for forsinkelse eller manglende overholdelser af vores forpligtelser i handelsbetingelserne, hvis forsinkelsen eller manglende opfyldelse skyldes begivenheder, som ligger uden for vores rimelige kontrol.