Om Dorthe Hybel

dorthe

Jeg blev efter 5 år på Danmarks Designskole uddannet til Keramisk designer i 1997,

Startede samme år sammen med 2 andre Keramikbutikken på Blågårdsplads 12, i København.

Hvor jeg med stor glæde har haft dele-værksted og butik i mange år.  I 2001 valgte jeg at flytte

Til Frederiksværk , hvor jeg også fik værksted og fik barn, og måtte efter nogle år sande at butikstider/ singlemor desværre ikke hang helt sammen. Derfor valgte jeg at stoppe i Keramikbutikken, en svær beslutning, da jeg var rigtig glad for min kundekontakt. I dag arbejder jeg udelukkende  på mit værksted her i Frederiksværk.

Jeg sælger i dag engro til andre butikker og tager med stor glæde på div. Kunsthåndværkermarkeder.

Igennnem tiden har min keramik bl.a været udvalgt til at være en del af Danish Crafts collektion,  der solgte og markedsførte dansk design i ind og udland, derfor er det igennem en årrække blevet solgt i en del lande

Bl. a USA, Japan, Australien, Norge, Tyskland, England, italien og Frankrig. Hvilket også medførte lidt udstillinger i udlandet bl. a salgsudstilling  hos Moma- modern art i New York.

Herhjemme har jeg tidligere haft et stort samarbejde med Illums Bolighus, solgt keramik til kulturministeriet, Lousiana og som noget ganske særligt var en hel del af mit keramik stærkt repræsentert på Gavebordet til det Norske kronprinsepars bryllup, og de har efterfølgende købt mere…